Aquest matí el programa radiofònic “Al Ras” s’ha fet en directe des de Casa Nebot de Bétera. L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany ha sigut una de les persones entrevistades. Però el Món de les Festes i les Tradicions ha sigut el principal protagonista. El President dels Majorals 2018, José Luis Palanca i les dues Obreres Fadrines, Júlia i Mireia han passat pels micròfons. També ho ha fet el cantador Xavier de Bétera, qui li ha ficat la nota musical al programa o el pirotècnic José Rausell, així com els presidents de les penyes dels coets, Jaume Pareja, Toni Grande i Ramón Carretero. Cap a l’hort de les Alfàbegues també s’han desplaçat per entrevistar a Ramón Asensi.

D’aquesta manera, pel magazín han passat un bon nombre de veïnes i veïns de la localitat per a parlar de la nostra societat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment