Amb la tradicional ‘Entrada de la Murta‘ es donarà demà dissabte, si l’oratge no ho impedeix, l’eixida a les festes d’Agost de Bétera 2018. Com cada any els majorals acompanyats per carros de cavalls ompliran de color i olor els carrers de la població en una cercavila pel poble.

Com sol ser costum, al voltant de les 19.30 hores, multitud de persones es concentraran a les portes de l’hort de les Alfàbegues amb ganes que comencen les festes.

Acompanyant els majorals estaran les quatre obreres que vestides d’hortolanes. Júlia Garrido i Montagut, Mireia Picher i Bes,  José Ruiz i Asensi i Cristina Boví i Mainero aniran repartint pètals entre els assistents. Com cada any la xaranga Che que Bo!, serà l’encarregada de posar la banda sonora a aquest acte que anuncia que les festes majors de la localitat ja estan ací.

Mentre arriben, nosaltres oferim el discurs del President dels Majorals de 2018, José Luis Palanca i Piá, del ‘Sopar d’Estiu’ on agraïx la col·laboració de totes aquelles persones que s’han bolcat en col·laborar en les festes patronals:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment