La Generalitat Valenciana ha atorgat una nova subvenció de 29.395 euros per millorar l’accessibilitat de l’edifici de l’Ajuntament de Bétera.

Les actuacions consistiran a adaptar l’ascensor i reformar els banys de la segona planta perquè les persones amb cadira de rodes puguen accedir sense problemes a aquestes instal·lacions ubicades al carrer José Gascón Sirera.

Aquestes actuacions se sumen a moltes altres ja realitzades com la col·locació d’un ascensor a l’edifici de La Penya o la futura reforma de la rampa d’accés de la Casa de la Cultura perquè tinga menys pendent.

Segons ha explicat la regidora responsable de l’àrea de Manteniment d’Edificis, Neus Sánchez, S’està continuant amb el procés d’adaptar tots els edificis públics de la localitat perquè les persones amb mobilitat reduïda puguen accedir i moure’s còmodament. I és que es tracta d’un dels objectius principals marcats per a aquesta legislatura.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment