Cristina Boví i Mainero, era l’única de les Obreres de 2018 que ens faltava per entrevistar. A un dia de les Festes ens ha acollit al baix que ha preparat per a aquests dies i ens atén amb molt de gust, acompanyada del seu home i la seua filla i fill els quals també aporten algun detall a aquesta entrevista.

Una vegada més, notem la complicitat que hi ha tant en Obreres com en Majorals, sent tots una pinya. “Jo també em quedaria vivint aquest moment previ als dies festius perquè quan comencen saps que van acabant-se”, afirma Cristina la qual també ens explica el ritme frenètic que porta. “La setmana passada el meu home no estava de vacances i vaig haver d’encarregar-me de moltes coses, ja que hi ha molts detallets a ultimar. No obstant això, tota la meua família, veïns i amics estan ajudant moltíssim. El meu marit i els meus fills m’ho estan ficant tot molt fàcil i estan molt contents”.

Aquesta segona Obrera Casada, també ens fa saber la gran col·laboració de la gent en les Obreres a escala general: “La gent ajuda molt a les Obreres. Qualsevol cosa que necessites de seguida te la proporcionen. És molt d’agrair veure com el poble es bolca en l’Obrera” indica Cristina.

Així mateix, ens comunica que al seu barri feia falta que hi haguera una festa d’aquest tipus per conéixer-s tots millor. “Ha vingut molt bé celebrar una cosa com aquesta per fer més unió i establir una relació de veïnatge. Tots s’han implicat i animat i se’ls veu molt integrats col·laborant”, menciona.

Quant al disseny del carrer, de moment s’hi ha mantes en sorpresa per a Cristina i ningú li ha volgut descobrir res fins que ho veja amb els seus propis ulls.”L’únic que sé és que com durant aquests dies tenim a 50 xiquetes i xiquets, tenim preparat per al dia de la murta castells unflables i per al dia de la cavalcada castells unflables aquàtics, declara Cristina.

Respecte als vestits, ella també ho té tot a punt per a aquests dies. “El vestit que més m’agrada és el negre de clavariessa, però a la meua filla el preferit és el de la presentació”, especifica mentre la seua filla assenteix amb el cap.

Al preguntar-li pel dia que amb més ganes espera, ens comenta que el 15. “ Carmen, la mare de Mireia, m’hi ha ensenyat a col·locar la mantellina”, afegeix. Al mateix temps revetla que el dia 12, al ser el primer, és el que més l’imposa. A més, aquesta Obrera també prefereix esperar-se fins a l’últim moment per decidir qui serà la candidata a la butlleta.

Finalment, tant ella com el seu home, destaquen la unió i harmonia de tot el grup i la integració cap a les respectives parelles. En definitiva, la unió fa la força i aquest fet es reflecteix quan es parla amb cada una de les Obreres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment