Va ser l’any 2012 quan Betera.com posava en marxa la primera edició del Concurs de Fotografies Festes de Bétera. A la seua tercera edició, aquest passava a cridar-se ‘Esperanza Casanoves’, en honor a una veïna del municipi que és una veritable amant de la fotografia.

Ara, després de set anys, el certamen continua i torna a repartir premis en metàl·lic a les tres millors fotografies que es presenten al concurs (100, 75 i 50 euros, respectivament).

Cada participant podrà presentar les seues obres. Una per cadascun dels actes d’aquestes festes,realitzades en color o blanc i negre.

Hauran de ser originals i inèdites; no s’admetran obres que hagen sigut premiades en altres concursos
o exhibides públicament.

Després de la fallada de l’última fase, tindrà lloc un acte públic de lliurament de premis. Aquest acte serà el 19 d’agost a les 20.30 hores, al Barracó dels Majorals de 2019. El termini per a la presentació de les obres comença a partir d’aquesta publicació i fins a les 24.00 hores del dissabte dia 18 d’agost.

Aquell que desitge participar deurà penjar la seua foto q través de la nostra aplicació mòbil: betera-app que està disponible per a mòbils Android i iPhone de manera gratuïta. Pasos a seguir:

  1. Baixar la nostra aplicació gratuïta betera-app.
  2. Anar a l’apartat: Notícies de Bétera.
  3. Polsar sobre la icona de la càmera de fotografia “Foto Aviso”.
  4. Pujar la imatge.
  5. I en l’apartat de comentaris indicar el vostre nom, cognoms, telèfon de contacte i adreça de
    correu electrònic.

Les bases completes del concurs es poden consultar en el següent pdf, fent click a l’enllaç: BASES CONCUR FOTOGRAFIA 2018

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

1 Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment