Ara sí, podem dir que les Festes de Bétera han començat oficialment. Ahir a la nit l’acte de Presentació de les Obreres i Majorals de 2018 donava per inaugurats 10 dies de festa, tradició i devoció.

La festa començava passades les 7 de la vesprada amb la recollida de les obreres per assistir a la recepció oficial a l’Ajuntament de Bétera i el posterior vi d’honor als jardins de Casa Nebot. Les quatre obreres no van decebre a ningú i van lluir impressionants vestits per a l’ocasió que van mostrar als veïns en tantes “voltetes” com els van demanar.

Al vi d’honor organitzat per l’Ajuntament de Bétera enguany van acudir els membres de la corporació municipal, els familiars de les Obreres i Majorals i 20 veïns i els seus acompanyants que han sigut escollits per sorteig, igual que l’any passat.

Després la comitiva es dirigia a l’escenari de l’Albereda on a les 23.00 hores començava l’acte, presentat un any més per Carmen Sorlí, i en el qual els festers i festeres que tot l’any treballen per la festa van ser els únics protagonistes. Durant l’acte van estar acompanyats per l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany i Campos i la regidora de Festes, Raquel Puig, així com altres autoritats del municipi.

Aquest any la mantenidora va ser Laura Grande, periodista natural de la localitat la qual també ha viscut la festa de ben a prop i que va volar posar en relleu la importància de la dona en la festa i el treball que aquesta realitza dins les festes de Bétera.

Durant el torn d’intervencions, el president dels Majorals, José Luis Palanca, va agrair a tota la població, comerços, Ajuntament i rectors la seua col·laboració en la festa. Per la seua banda, l’Alcaldessa del municipi va destacar la integració que aquesta colla de majorals ha portat a terme en distinst àmbits de la localitat.

Per tancar la primera part, es va cantar l’himne de la localitat amb tots els allí presents en peu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment