La tradicional Entrada de la Murta va ser aquest dissabte, 11 d’agost, el preludi de les Festes de Bétera que van començar ahir oficialment amb l’acte de Presentació de les Obreres i Majorals de 2018. A les portes de l’hort de Les Alfàbegues ja es respirava ambient festiu amb els veïns i veïnes en els carrers, amb ganes de passar-ho bé i de disfrutar de tradicions com aquesta, en la qual els carros tirats per cavalls omplin cada 11 d’agost d’olor i color els carrers de la localitat gràcies a la murta recollida i preparada pels festers.

A les 19.30 hores, multitud de persones es van donar cita amb ganes de començar les festes.

Acompanyant els majorals es trobaven les quatre obreres Júlia, Mireia,  José i Cristina, les quals van lluir vestits d’hortolanes amb un sol topo. Les xiques, que durant els pròxims deu dies seran les protagonistes al poble, van disfrutar de la vesprada saludant a familiars, amics, veïns. Al principi de la jornada, aquestes dones van omplir les vies de pètals, i posteriorment van anar repartint caramels entre els assistents.

Després de la cercavila i acompanyats en tot moment per la música festiva de la xaranga Xe que bo de Bétera, la comitiva va arribar a l’Albereda on va quedar inaugurat el recinte on es desenvolupen tots els actes al llarg d’aquests dies.

Al llarg del dia oferirem una galeria d’imatges.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment