La nit anterior a la festa gran de Bétera els carrers més antics de la localitat celebren un dels actes més emblemàtics de totes les festes: la Dansà a la Mare de Déu. Organitzat per l’Associació Cultural l’Aljama del municipi, aquest acte cada any reuneix a participants de totes les edats que demostren que les danses al nostre poble estan ben vives.

Un any més han participat més de 100 ballarins i ballarines, i també van voler estar presents la Obreres i Majorals de Bétera 2018. Abillades amb mantó de Manila, Júlia, Mireia, Mª José i Cristina van obrir la vetllada amb els Majorals. Després tots, davant l’atenta mirada de nombrós públic, van ballar des de la plaça del Sol fins a la del Mercat.

Posteriorment, té lloc la també tradicional ‘Cantà’, la qual comença a la porta de l’església per a acabar amb les Obreres i Majorals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment