A causa d’un error tècnic, molts interessats en participar en el Concurs de Fotografies Festes de Bétera ‘Esperanza Casanoves’ no està podent descarregar l’aplicació betera-app per a enviar-nos les seues imatges. Les persones que no hagen tingut problemes, no cal que ens la tornen a enviar peque sí que ens hi ha arribat, però aquelles que no s’hagen pogut descarregar la citada APP deuran enviar-nos un correu amb les imatges a betera@betera.com.

La resta de passos de les bases del concurs són les mateixes. Disculpen les molèsties perquè els tècnics experts han estat intentant solucionar aquests dies l’error tècnic i no hi ha pogut ser.

Cada participant podrà presentar les seues obres. Una per cadascun dels actes d’aquestes festes, realitzades en color o blanc i negre.

Hauran de ser originals i inèdites; no s’admetran obres que hagen sigut premiades en altres concursos
o exhibides públicament.

Després de la fallada de l’última fase, tindrà lloc un acte públic de lliurament de premis. Aquest acte serà el 19 d’agost a les 20.30 hores, al Barracó dels Majorals de 2019. El termini per a la presentació de les obres comença a partir d’aquesta publicació i fins a les 24.00 hores del dissabte dia 18 d’agost.

 

Les bases completes del concurs es poden consultar en el següent pdf, fent click a l’enllaç: BASES CONCURS FOTOGRAFIA 2018.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment