Imatge: Ajuntament de Bétera

L’Associació Pro Casa de la Dona va celebrar el passat dimarts, 14 d’agost, un emotiu homenatge a dones de Bétera o que treballen al municipi. La finalitat d’aquesta iniciativa era agrair i reconéixer el treball de tota una vida.

En concret, van ser homenatjades 13 dones: Pepa Campos, Carmen PiáVicen Torres, Quica Aznar, Merxe Ferrer, Tere Campos, Ana PalaciosAmparo Martínez i Maru Martínez (les de la Palmera), Amparo Ramón, Fina Inglés la qual no va poder assistir, i a títol pòstum Angelita Salavert a través de la seua filla Geli Romero a la qual també se li va fer menció per seguir els passos de sa mare.

Sota el nom Dones Grans, es tracta d’una primera edició d’un homenatge a dones que són, viuen o treballen al municipi i han destacat per la seua trajectòria laboral, personal, etc. al llarg de la seua vida. Com són tantes les dones que mereixen aquesta menció i en les que s’ha pensat, enguany s’ha triat una xicoteta representació per poder realitzar més edicions d’aquest reconeixement i que totes tinguen l’homenatge que els correspon.

L’acte va tindre lloc a la Casa de Cultura, on es va projecta un documental de 32 minuts d’entrevistes a les dones protagonistes de l’homenatge i, posteriorment es va fer entrega de plaques i rams de flors a aquestes.

L’Associació ha comptat amb l’ajuda de diversos col·lectius. D’una banda, l’Ajuntament de la localitat ha col·laborat a través de les regidories de la Dona i Igualtat, Cultura, Festes i Tradicions, encapçalades per Maite Bes i Raquel Puig, respectivament. Així mateix, les Obreres i Majorals de 2018 tampoc han dubtat en donar el seu suport a l’acte integrant-lo dins la seua programació de festes i estant presents durant l’esdeveniment, on també van fer entrega d’algunes de les plaques i rams. A més, C.S.C. Comunicación ha sigut l’entitat encarregada de la part de comunicació.

Com aquest certamen es vol perllongar al llarg dels anys per poder arribar a totes les dones, si algú desitja aportar idees o noms per a futures edicions pot posar-se en contacte amb Pro Casa de la Dona a través d’aquest correu: prodonabetera@gmail.com.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment