La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat uns cursos de Valencià. Aquesta iniciativa educativa és finançada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, en el marc de la campanya de foment del valencià, “Sempre teua. La teua llengua”.

Per a l’ocasió, s’han programat dos cursos (C1 i C2), cadascun de 30 hores de durada. El Mitjà (C1) tindrà lloc del 10 de setembre al 15 de novembre, els dilluns i dijous, de 8 a 10 h. El Superior (C2), es desenvoluparà de l’11 de setembre al 16 de novembre, els dimarts i divendres en el mateix horari, de 8 a 10 h.

Aquestes activitats estan destinades a empleats públics que realitzen les seues funcions en els 17 municipis que formen part de la comarca del Camp de Túria. Els interessats poden apuntar-se cridant al telèfon 962 798 150, ext. 2.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment