La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat uns cursos de Valencià. Aquesta iniciativa educativa és finançada per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports, en el marc de la campanya de foment del valencià, “Sempre teua. La teua llengua”.

Per a l’ocasió, s’han programat dos cursos (C1 i C2), cadascun de 30 hores de durada. El Mitjà (C1) tindrà lloc del 10 de setembre al 15 de novembre, els dilluns i dijous, de 8 a 10 h. El Superior (C2), es desenvoluparà de l’11 de setembre al 16 de novembre, els dimarts i divendres en el mateix horari, de 8 a 10 h.

Aquestes activitats estan destinades a empleats públics que realitzen les seues funcions en els 17 municipis que formen part de la comarca del Camp de Túria. Els interessats poden apuntar-se cridant al telèfon 962 798 150, ext. 2.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment