Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha licitat la redacció de projectes de construcció per a la renovació de desviaments, passos a nivell i diversos elements de la superestructura. Aquesta actuació es portarà a terme en els trams de superfície de les Línies 1, 2 i 3 de Metrovalencia, segons s’ha publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. L’import inicial és de 784.047,33 euros, IVA inclòs.

La finalitat d’aquesta iniciativa és aconseguir una renovació i modernització integral de les línies, amb una adequada explotació de les mateixes per a millorar els serveis que s’ofereixen a l’usuari.

Es tracta d’actuar en els aparells de via (desviaments, fuites, travessies, aparells de dilatació, etcètera) i dels passos a nivell, sobretot els de trànsits de vehicles, encara que també s’actuarà en els per als vianants i en els situats entre andanes. A més, les vies de les mateixes estacions tindran un tracte especial pel confinament entre andanes en el qual es troben.

D’aquesta forma, FGV manprén una sèrie d’inversions per als pròxims anys que donen com a resultat la renovació de tots aquests elements de via, amb la finalitat d’aconseguir un estat més homogeni de tota la xarxa de Metrovalencia en general quant a qualitat, fiabilitat i seguretat de la superestructura.

La licitació està dividida en tres lots. El primer, de 243.398,76 euros, IVA inclòs, abasta el tram nord de la Línia 3, una vegada ix a superfície després de travessar el nucli urbà d’Alboraia i fins a Rafelbunyol.

El segon lot, amb un pressupost inicial de 259.920 euros, també IVA inclòs, acull el tram en superfície de la Línia 1 des d’Entroncament fins a Bétera i el tram igualment en superfície de la Línia 2 des d’Entroncament fins a Llíria.

El tercer lot comprén el tram en superfície de la Línia 1 des de València Sud fins a Vilanova de Castelló. Aquest lot comptarà amb una inversió prevista de 280.728 euros, sempre amb IVA.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment