60 fotografies de veïns i veïnes de Bétera han participat enguany en el V Concurs de Fotografia Festes de Bétera “Esperanza Casanoves” organitzat pel nostre periòdic. El termini de lliurament es tancava ahir dissabte a les 00.00 hores.

Com ja és habitual en aquest concurs la majoria d’instantànies són de “la rodà” del dia 15 d’agost. El colorit i vistós confeti dóna molt joc i per això és un dels protagonistes del concurs juntament amb les obreres, la pólvora i els xiquets, que tant gaudeixen de la festa. Però el més important és que totes les fotografies ens deixen grans moments dels beterans i beteranes participant en les festes.

Cada any el nivell puja i en aquesta ocasió el jurat, compost pels membres de l’equip que formen betera.com, l’amant de la fotografia Esperanza Casanoves i l’experta Mayte Pérez, ho ha tingut molt complicat per escollir a les tres millors. En l’elecció s’ha valorat l’originalitat i el moment captat, a banda de la tècnica.

Els premis es lliuraran hui diumenge a les 20.30 hores al barracó dels Majorals 2019. Moltes gràcies a tots per participar.

Les fotografies premiades són:

Primer Premi (100 euros): Carmen Estor i Mora
Segon Premi (75 euros): Elena Belda i Martínez
Tercer Premi (50 euros): Diego Durán i López

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

1 Comment

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment