La cavalcada de disfresses de les Festes de Bétera reuneix cada any centenars de persones disfressades de la manera més original possible. Passades les set de la vesprada la comitiva eixia del poliesportiu municipal. La xaranga Xe que bo!, anava al darrere amenitzant la festa des del remolc d’un camió.

Cada obrera, vestida de guerrera, anava dalt d’una carrossa acompanyada pels seus familiars, amics i veïns. Els majorals van optar per anar a peu, vestits de Harlem Globetrotters, un equip de bàsquet americà que combina partits d’aquesta modalitat esportiva amb l’entrenament i el show que fan en cada trobada.

Així mateix, alguns veïns i veïnes de la localitat també van sumar-se a la jornada i van poder veure a colles i grups d’amics participant amb originals i divertides disfresses. A continuació, oferim una galeria d’imatges d’allò més variada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment