Normalment, quan un tros de ferralla no ens serveix el solem tirar o deixar abandonat en algun racó. No obstant això, hi ha gent més creativa i més donada al reciclatge que li dóna un segon ús i aprofita algunes peces per a donar-los una segona vida. Aquest és el cas de Benja Carreres (Carreresgraphic). L’escultor  ara, en el seu últim treball, ha creat ànimes a partir de ferralla i objectes en desús.

Aquestes obres es poden trobar a l’antic Ajuntament de Bétera (carrer Major, 12) fins al 31 d’agost del 2018, de 19.00 a 21.00 hores.

Aquesta exposició mostra, com si es tractara d’un segon capítol, noves històries i nous personatges on les obres escultòriques van adquirint cada vegada més grandària i diversitat.

Per una banda es descobreix un animaler amb peces com animals prehistòrics, pardalots, polps, peixos i insectes; i per altra banda, naus, robots, aparells, objectes impossibles, figuracions amb filferro, etc.

Benja va estudiar per a delineant industrial, va començar creant pròtesis i va seguir treballant amb una empresa del metall, fins a acabar fusionant la seua creativitat i coneixements per a convertir vells utensilis en escultures.

L’equip de Betera.com va estar present a la inauguració de la mostra i ací tenim algunes imatges:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment