Al matí d’aquest diumenge donàvem a conéixer els resultats i a la vesprada l’equip de Betera.com entregava els premis del V Concurs Fotogràfic Festes de Bétera al barracó dels majorals 2019.

Allí, Esperanza Casanoves, Carlos Masip, la dissenyadora gràfica Mayte Pérez i la regidora municipal de Cultura, Raquel Puig, feien el lliurament dels premis en metàl·lic a dos dels tres guanyadors: Carme Estor i Mora (100 euros) i Elena Belda i Martínez (75 euros). Diego Durán i López (50 euros), no va poder assistir a l’acte i deurà acudir a les instal·lacions d’aquest diari a arreplegar el seu premi quan puga.

El director de Betera.com agraïa als guanyadors la seua participació en aquest concurs que va creixent any rere any. Les imatges guanyadores passen ara a ser part del nostre arxiu fotogràfic i en unes setmanes decoraran les parets de la nostra redacció.

En aquest enllaç podeu veure les tres imatges guanyadores del concurs: Premiats al V Concurs Fotogràfic

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

1 Comment

  1. La verdad es que los criterios para juzgar una fotografia son muy subjetivos, en este caso puedo entender el valor del segundo y tercer premio, pero desde luego no entiendo cuales han sido los criterios para elegir el primer premio, a mi me parece una foto de los mas normal y que no aporta nada, ni de tecnica ni de composición ni referencia a la la fiesta, evidentemente para gustos…colores.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment