Un any més, el programa de les Festes d’Agost de Bétera va reservar una vesprada perquè les Obreres i els Majorals de l’any oferisquen a la localitat una demostració de les danses valencianes.

Davant de centenars de veïns i veïnes fidels a aquest acte, els festers i festeres de 2018 van ballar el Ball de Torrent, acompanyats de les seues parelles, cosines, germanes i mares, al so de la música de la rondalla, el tabal i la dolçaina de la colla “Xe que burra” i les veus dels cantaors de l’escola municipal de Cant d’Estil de Bétera: Nelo ‘El Cego’, Marisé de Montiolivet, Lourdes, Toni i Xavier de Bétera.

Les Obreres i Majorals portaven assajant des de fa uns mesos per poder realitzar un “Ball de Torrent” digne i la veritat és que ho van aconseguir. Luisa Motilla i Amparo Picher, del grup de ball de la Falla Gran Via de l’Est, han sigut enguany les encarregades d’ensenyar aquestes tradicionals danses valencianes amb la finalitat de mantindre la tradició. A elles van voler agrair la seua paciència durant tots aquests mesos i l’emoció i els abraços no van faltar.

A continuació, compartim una fotogaleria amb algunes imatges seleccionades:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment