En el mes de setembre es reprendrà les activitats del Taller d’Alzheimer de Bétera. Després de les vacances, aquest taller començarà de nou el 4 de setembre a Casa Nebot.

Organitzat per la regidoria municipal de Drets Socials, aquest servei ofereix atenció a 9 usuaris. La iniciativa va destinada a realitzar diferents activitats que pretenen acompanyar i retardar el deteriorament cognitiu existent en aquelles persones grans afectades per aquesta malaltia.

Les activitats es desenvolupen els dimarts i els dijous de 10.30 a 13.00 hores, impartides per una psicòloga i un educador social. Així, en elles es realitza intervenció cognitiva, funcional i per al desenvolupament de la vida diària.

Qui desitge més informació pot cridar a Casa Nebot al següent telèfon: 961 68 87 14.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment