La Comunitat Valenciana supera per primera vegada des de l’aprovació de la llei de dependència la xifra de 70.000 persones ateses.

El sistema d’atenció a la dependència de la Comunitat Valenciana ha superat per primera vegada des de l’aprovació de la llei de dependència la xifra de 70.000 persones en aquesta situació que són ateses a través d’algun servei o prestació econòmica. Segons es desprén de l’informe que la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives elabora tots els mesos, en aquests moments hi ha un total de 70.343 persones ateses.

Durant el mes de juliol passat s’han tramitat un total de 1.667 expedients. Es tracta d’una dada que, si es comptabilitza des de l’inici de legislatura, aconsegueix un total de 52.128 persones els expedients de les quals han sigut tramitats dins del sistema d’atenció a la dependència.

Aquesta agilitació en la resolució d’expedients i en la incorporació, per tant, de nous beneficiaris al sistema respon al pla d’impuls dissenyat per la Conselleria amb l’objectiu de reduir el nombre de persones pendents d’atendre que hi havia a l’inici d’aquesta legislatura i que aconseguia les 45.000 persones. Des de llavors, la llista d’espera s’ha reduït en 24.967 persones.
Respecte al nombre de sol·licituds presentades, des de principis d’any s’han registrat 13.890 noves sol·licituds, 2.480 el mes de juliol.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment