La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat per al pròxim 21 de setembre el Pecha Kucha Speech. A través d’aquesta iniciativa, 10 emprenedors de la comarca tindran l’oportunitat de presentar els seus projectes durant 6 minuts i 40 segons. L’horari de l’activitat serà, d’11.30 a 13.30 hores, en la seu de la Mancomunitat (C/ el Pla del Arc. Llíria).

El Pecha – Kucha és un format en el qual s’exposa una presentació de manera senzilla i informal, 20×20, mitjançant 20 diapositives mostrades durant 20 segons cadascuna. Les imatges avancen automàticament i l’orador parla al llarg de la passada. Això significa que cada presentació dura només 6 minuts i 40 segons. Al final, el presentador pot permetre a la seua audiència fer-li preguntes i interactuar.

Qui desitge participar, en aquesta activitat gratuïta, deurà formalitzar la seua inscripció en el següent enllaç: https://goo.gl/ktehep.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment