A finals d’agost, l’UD Bétera iniciava la seua pretemporada i el passat cap de setmana disputava partits ja més seriosos. Així, el Juvenil A jugava enfront de l’Acero (lliga nacional), resultant victoriós de la jornada, el passat dissabte 18 d’agost a les 18.00 hores a Bétera. Així mateix, diumenge 19 d’agost també al camp local tenia lloc el partit de l’Amateur front al Cd Zafranar, guanyant també els beterans 2-1.

D’altra banda, a través de les xarxes socials, el club presentava a l’encarregat de la tecnificació de portes per a aquesta nova temporada. Es tracta de Lucas Luz, jugador jove actiu en preferent i amb experiència. Aquest compta, a més, amb el títol d’entrenador de porters de la Ffcv.

En aquest sentit, cal mencionar que a aquest també se li sumen el nou cos tècnic de l’equip Amateur de la pròxima temporada: Nacho com a entrenador, Emilio com segon entrenador i Agustín com a fisioterapeuta.

A més a més, dins el nou projecte de Futbol Femení en el club, Judith Paredes serà l’entrenadora i Rafa Torres el coordinador. Ambdós compten amb una dilatada experiència en el futbol base i en futbol d’alta competició. Doncs, Judith ha jugat com a professional en el Llevant Ud, València Cf. i també a Suècia.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment