Aquest dimarts, 21 d’agost, les Obreres i majorals de 2018 van organitzar una exhibició de drons que va tindre lloc al Pavelló del Poliesportiu Municipal de Bétera. Les grades de les instal·lacions es van omplir, a partir de les 18.00 hores, de xiquets i adults que expectants acudien a descobrir tot un Món relacionat amb les noves tecnologies.

Allí, un expert explicava un poc el mecanisme d’aquests aparells i, posteriorment, es procedia a l’exhibició del seu funcionament.

Els assistents també van tindre l’oportunitat de manejar en primera persona algun d’aquests drons. Els rostres dels més menuts reflectien el seu entusiasme i ganes per poder trastejar un dron i tots alçaven la mà com a voluntaris per manejar un. D’altra banda, molts dels adults allí presents s’interessaven a adquirir un per al seu ús particular.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment