Aquest dimarts, 21 d’agost, les Obreres i majorals de 2018 van organitzar una exhibició de drons que va tindre lloc al Pavelló del Poliesportiu Municipal de Bétera. Les grades de les instal·lacions es van omplir, a partir de les 18.00 hores, de xiquets i adults que expectants acudien a descobrir tot un Món relacionat amb les noves tecnologies.

Allí, un expert explicava un poc el mecanisme d’aquests aparells i, posteriorment, es procedia a l’exhibició del seu funcionament.

Els assistents també van tindre l’oportunitat de manejar en primera persona algun d’aquests drons. Els rostres dels més menuts reflectien el seu entusiasme i ganes per poder trastejar un dron i tots alçaven la mà com a voluntaris per manejar un. D’altra banda, molts dels adults allí presents s’interessaven a adquirir un per al seu ús particular.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment