Les Festes d’Agost de Bétera finalitzen hui dimecres amb actes carregats d’emoció i sentiment. Ací tenim el programa d’actes per a aquest 22 d’agost:

10.00 h. Recollida d’Obreres.
12.00 h. Missa de la Vuitava i confecció de les butlletes per a l’elecció de les Obreres de l’any 2019.                                                      20.00 h. Processó de la Vuitava i acomiadament de les Obreres i Majorals de 2018.
23.00 h. Actuació de l’humorista Oscar Tramoyeres i tribut a The Beatles per part de The Blistes a càrrec de l’excel·lentísim Ajuntament del municipi. Durant el descans es presentarà a les Obreres i Majorals de l’any 2019.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment