El passat 15 de juny s’obria el primer període per a inscriure’s en els cursos del Centre Municipal d’Ensenyament per a Persones Adultes (E.P.A. Ensenyament per a Adults), per a aquelles persones ja apuntades fins al mes de maig en el centre acadèmic al curs 2017-2018. Ara, arriba el torn per al segon període, el qual s’obrirà dilluns dia 3 de setembre per al públic en general i finalitzarà el pròxim 15 de setembre. L’horari per a efectuar aquest tràmit és de 09.00 a 14.00 hores.

La informació dels cursos i els fulls per efectuar la inscripció estarà també disponible a la consergeria de les oficines municipals del carrer José Gascón Sirera, núm. 9.
Qui desitge saber més es pot dirigir a la secció EPA de la pàgina web www.betera.es, al tauler d’anuncis de l’Escola d’Ensenyament per Adults i al departament d’Educació municipal. També pot cridar al telèfon següent: 96 160 03 51.

Entre els cursos proposats es troba el de preparació a exàmens oficial; proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià; espanyol per a persones estrangeres; cursos per a la integració, adquisició i actualització de la formació bàsica i cursos d’anglés recreatiu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment