Quan una etapa finalitza, una altra comença. D’aquesta manera, aquest dimecres les Festes de Bétera 2018 deien adéu però s’obria un nou camí cap a la festivitat de l’any que ve. Doncs, una vegada arribaren al recinte de l’Albereda les Obreres i Majorals de 2018 i va finalitzar l’actuació d’humor d’Oscar Tramoyeres, es va procedir a una xicoteta presentació dels Majorals de 2019 i, posteriorment, a la de les quatre Obreres que els acompanyaran en el pròxim exercici.

Cal recordar que, al matí les dues Obreres Fadrines i les dues Obreres Casades van ser elegides per les màximes representants d’aquest any. En aquesta selecció van estar també presents la colla de festers 2019. Després, les quatre dones elegides ja van participar en la processó de la vuitava i en l’acomiadament de les Obreres d’enguany. Finalment, cap a les 00.30 hores va arribar el moment de pujar a l’escenari instal·lat durant totes les festes a l’Albereda i ser presentades al costat dels seus 25 Majorals.

Aquests Majorals han estat des del mes de juliol treballant de valent al Barracó també ubicat a l’Albereda, oferint sopars i copes per a recaptar diners per a la Festa. A més, en aquesta etapa han organitzat diverses activitats per a totes i tots els que s’han acostat al citat Barracó. D’altra banda també han sigut els encarregats de patrocinar diverses discomòbils d’aquestes festes.

Encapçalats per Rafa Moreno com a vicepresident, aquests homes són: Javier Real Gelós, Pablo Pérez del Arco, Ignacio Pastor Morla, José Vicente Navarro Ricart, Javier Martínez Heredia, Joaquín Martínez Baudés, José Miguel López Domenech, Vicente Javier Llistó Adsuara, Toni Grande Ballester, Daniel Gisbert Domínguez, Valentín Gil Martínez, Vicente Campos Lloret, Toni Campos Lloret, Josep Manel Campos Campos, José Ramón Bosch Escribá, José María Asensi Molins, Andrés Alarcón López, Pascual Ramón Bayarri (loter), Toni Martínez Cárcel (loter), Gabriel Morcillo González (targetes), Óscar Cabezas Lluesma (agutzil), Rafael Fuentes Campos (secretari), Miguel Sancho Escrivá (tresorer), Javier Herrero Muruaga (vicepresident). Durant la presentació, aquesta colla va voler fer-li una menció especial a Óscar Ibáñez del Arco, per haver-los ajudat durant el Barracó.

Les quatre dones encarregades de representar Bétera per a 2019 són: Pau Mollà Zaragozá (1a Obrera Fadrina), Mireia Fuentes Moreno (2a Obrera Fadrina), Davinia Calero Escartí (1a Obrera Casada) i Mª Carmen Gil i Martínez (2a Obrera Casada).

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment