La Policia Local de Bétera ha realitzat diverses accions durant aquests dies festius perquè tot transcorreguera amb total normalitat.

D’aquesta manera, segons han publicat a les seues xarxes socials, durant les festes el torn de nit han Intervingut una navalla en el recinte firal, hi han detingut a una persona per violència de gènere i hi han hagut dos investigats per robatori i un investigat per danys en un vehicle. A més, s’han produït dues assistències per intoxicacions etíliques greus i dues assistències en accidents de circulació sense víctimes. Els agents també han intervingut un centenar de coets i s’han portat a terme sis intervencions en baralles sense ferits de consideració i múltiples requeriments per molèsties per sorolls.

D’altra banda, la Policia Local del municipi ha sorprés dues persones mentre intentaven, presumptament, sostraure la bateria d’un camió que es trobava estacionat en el carrer la pau, i també hi han intervingut altres dos bateries que portaven perquè no acreditaven la seua procedència.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment