La Fira de Comerç de Bétera serà l’esdeveniment encarregat d’obrir la ronda d’activitats d’aquests tipus, els quals es celebraran al mes de setembre al recinte de l’Albereda del municipi. Posteriorment, li seguirà la Fira Agrícola de la població. Aquesta efemèride tindrà lloc del 21 al 23 de setembre a l’esplanada de l’Albereda (Av. Escultor Ramón Inglés). No obstant això, si per causes de força major s’haguera de traslladar, el lloc escollit seria el recinte de Fruits Bétera. La participació serà gratuïta.

fira_agricola_bueno_final

Una vegada més, des del departament organitzador encapçalat per Cristina Ballesteros s’anima a tot el teixit comercial local vinculat a la producció agrària a participar d’aquesta trobada en les diferents carpes que el Consistori posarà a disposició dels interessats.

Un any més, la finalitat d’aquest esdeveniment és realçar i apropar el sector de l’agricultura, la ramaderia, la jardineria i el viverisme als veïns de la localitat. De nou, es torna a posar especial atenció en l’agricultura ecològica i les noves tecnologies, tenint una major presència la maquinària moderna per al cultiu dels horts..

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment