Queda una setmana perquè arribe el mes de setembre. Amb ell, comença a posar-se en marxa les diverses activitats que al llarg de l’any es van succeint. Així, del 14 al 16 de setembre tindrà lloc l’onzena Fira de Comerç de Bétera. Cal mencionar que aquesta iniciativa comercial estava prevista per al primer cap de setmana de juny, però a causa de les prediccions de fortes pluges es va ajornar per evitar possibles danys materials, en cas de pluja.

L’esdeveniment tindrà lloc al recinte de l’Albereda. Una vegada més, està organitzat conjuntament per la Regidoria municipal de Comerç-Afic i l’Associació de Comerciants del municipi.

La finalitat principal d’aquesta fira, és contribuir en la promoció, dinamització i potenciació del sector comercial de la localitat i per a donar a conéixer els establiments comercials i de serveis a veïns i visitants.
Molt prompte sabrem més novetats referides als estands expositors, les exhibicions i activitats que es portaran a terme. En saber més anirem informant-vos.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment