L’Institut Valencià de la Joventut ha convocat el programa Tallers d’idiomes 2018, dins la campanya Idiomes+.

Es tracta de caps de setmana d’immersió lingüística en anglés als albergs de l’IVAJ. Aquesta iniciativa va dirigida a joves, professionals de joventut, i professors de primària i de secundària en actiu.

La finalitat de l’activitat és reforçar l’aprenentatge pràctic i oral de l’anglés.

A través d’aquest programa s’ofereixen 15 hores lectives de classes d’anglés en grups de, com a màxim, 14 participants i activitats lúdiques en anglés. A més,  s’ofereix també allotjament en albergs juvenils de l’IVAJ; alimentació en règim de pensió completa, que inclou desdejuni, dinar i sopar, professorat titulat i especialitzat en l’ensenyament de l’idioma; material necessari per a l’exercici de l’activitat; assegurança d’assistència en viatges i un certificat d’assistència, sempre que s’haja participat en un 80 %, com a mínim, de l’activitat.

En aquesta iniciativa podran participar les persones que reunisquen els requisitssegüents:

  • En tots els casos, ser residents a la Comunitat Valenciana.
  • Modalitat A: són tallers dirigits a joves que tinguen complits 18 anys el primer dia de l’activitat i que no superen els 30 anys.
  • Modalitat B: en aquests tallers podran inscriure-s’hi les persones que pertanyen al col·lectiu de professionals de la joventut, que ho acreditaran mitjançant una nòmina o certificat d’empresa o amb alguna de les titulacions, certificacions o diplomes que recullen els annexos I i II del Decret 86/2015, de 5 de juny, del Consell; i el professorat de primària i de secundària, que ho acreditarà mitjançant una nòmina recent.
  • Nivell intermedi i/o superior d’anglés, que s’acreditarà mitjançant la realització d’un test de nivell en línia.

Les persones interessades podran presentar la seua preinscripció fins al 7 de setembre de 2018, inclusivament, entrant en el web de l’IVAJ, a través dels formularis següents:
Modalitat A: https://survs.com/survey/qu2dpxt21m
Modalitat B: https://survs.com/survey/3v8qujx5gs
La preinscripció serà única i en el cas de fer més d’una sol·licitud, només es considerarà vàlida la registrada en últim lloc.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment