La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ja ha publicat la convocatòria de les beques salari lligades a la renda per a la realització d’estudis universitaris destinades als estudiants de les universitats públiques valencianes per al curs 2018-2019.

El termini de presentació de les sol·licituds per a aquesta nova modalitat d’ajudes, a les quals es destinaran 8.700.000 euros, es va iniciar el passat 4 d’agost i finalitzarà el pròxim 5 d’octubre. L’alumnat que sol·licite la beca ha d’omplir, per via telemàtica, el formulari de sol·licitud i presentar-lo en els registres de les universitats o en les dependències que preveu la Llei 39/2015.

Les Beques Salari van dirigides als alumnes que inicien per primera vegada els estudis universitaris en el curs 2018-2019, així com als alumnes beneficiaris d’aquestes ajudes en la convocatòria del passat any.

Els beneficiaris disposaran d’un salari que contribuirà a finançar la despesa que genera dur a terme estudis universitaris i impulsarà l’economia de les famílies amb escassos nivells de renda.

En aquestes ajudes, el llindar de renda que s’estableix per a famílies de quatre membres és de fins a 18.081 euros, i l’alumnat beneficiat s’haurà de comprometre a complir el rendiment acadèmic establit en la convocatòria.

L’objectiu de les beques salari és evitar l’autoexclusió i garantir que els estudiants que inicien els estudis puguen acabar la seua formació universitària amb un salari destinat a formar-se. D’aquesta manera, l’alumnat pot col·laborar amb la seua família aportant un sou pròxim al salari mínim interprofessional de fins a 600 euros durant els quatre anys de formació, sempre que supere acadèmicament els cursos.

Qui desitge obtindre més informació deurà clicar en el següent enllaç: https://goo.gl/ppP9rG.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment