L’Escola de Danses de l’Associació Cultural l’Aljama de Bétera torna un curs més amb els seus tallers i classes de danses i cultural tradicional valenciana per a veïns i veïnes de Bétera, tant per xiquets com per a adults.

Els xiquets que tinguen a partir de 6 anys podran participar en les classes de l’Escola Infantil de Danses. A més, en aquesta escola també es pot entrar a formar part de la seua rondalla (classes de guitarra, guitarró, llaüt i bandúrria).

L’Escola de Dansa està situada a l’Edifici La Penya (al costat de la Glorieta) on s’impartiran les classes que començaran el dissabte 8 de setembre per als xiquets i dimarts 18 de setembre per als adults.

Per a més informació els interessats podran enviar un correu a aljamabetera@hotmail.com o telefonar al 650.981.354.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment