Imatge: Twitter Policia Local Bétera

La Policia Local de Bétera treballa durant tot l’any per a vetlar per la seguretat dels veïns i veïnes del municipi i per protegir les seues propietats. D’aquesta manera, també protegeix els camps. En aquest sentit, a través del seu Twitter, s’ha informat aquest dimarts que mitjançant dues intervencions els agents policials han pogut recuperar 400 quilos de garrofes. Posteriorment, i s’han instruït diligències per dos presumptes delictes lleus de furt.

Segons consta en la publicació, en aquesta actuació s’ha comptat amb la col·laboració veïnal.

L’última intervenció d’aquest tipus coneguda també per les xarxes socials consta del passat 21 de març, quan els policies van sorprendre “in fraganti” a dues persones mentre furtaven, presumptament, taronges en un camp de Pla Andanes. , intervenint 250 quilos de taronges e instruint diligències per la comissió d’un presumpte delicte lleu de furt.

D’altra banda, el passat mes d’abril, alertats d’un possible robatori en una vivenda, també van acudir ràpidament al lloc indicat donant-se el presumpte autor a la fuga en un turisme. Finalment va ser interceptat i detingut per dos presumptes delictes, robatori amb força i contra la seguretat viària. Els agents van recuperar els efectes sostrets. A més a més, el passat 23 d’agost, cal recordar que també van sorprendre dues persones mentre intentaven presumptament, sostraure la bateria d’un camió que es trobava estacionat en el carrer la pau i també els van intervindre altres dues bateries que portaven perquè no van acreditar la seua procedència, instruint diligències.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment