(EFE) L’home detingut a Benissanó acusat d’un delicte de maltractament en l’àmbit familiar ha quedat en llibertat amb càrrecs i amb una ordre d’allunyament de la menor que va resultar ferida lleu en caure pel celobert d’un edifici quan fugia d’ell. Així ho han indicat des de la Guàrdia Civil.

L’home mencionat va passar aquest dilluns a disposició judicial després d’haver sigut detingut aquest passat diumenge a la vesprada per la Guàrdia Civil. Per a aquest també s’ha dictat una ordre d’allunyament respecte a la mare de la xica.

Els fets van ocórrer cap a les 11.00 hores d’aquest diumenge quan l’home, de 29 anys i nacionalitat romanesa, es va presentar a casa de la víctima, una menor de la mateixa nacionalitat, i va protagonitzar una forta discussió amb ella.

La jove va tractar de fugir de la seua parella baixant pel celobert de l’edifici, però va esvarar i va caure a terra, on va patir lesions lleus en un peu. L’home va fugir del lloc però hores després va ser detingut per la Guàrdia Civil. Aquest va passar la nit en el calabós, després de negar-se a declarar davant els agents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment