El pròxim dilluns, 3 de setembre, es reprenen els treballs de reposició de la calçada en la carretera CV-364 (la retorta), per part de l’empresa constructora. Aquesta carretera connecta Benaguasil amb Pedralba.

En aquest sentit, hi haurà control d’accés al tràfic rodat en el punt km 00 (rotonda), per a poder garantir la seguretat dels operaris i vehicles per a la correcta execució de les obres.

La finalitat d’aquests treballs és reforçar el ferm i adequar les cunetes de la CV-364 des de la intersecció amb la carretera CV-50, pk 0+000, fins al pk 6+000, donant continuïtat a la secció executada des del pk 6+000 fins al final de carretera, en la intersecció amb la CV-376, millorant notablement les condicions de seguretat i comoditat en una longitud total 6.000 metres. El pressupost total de l’obra és de 1.150.00 euros.

Com a recorregut alternatiu es proposa, per al tràfic procedent de Pedralba amb destinació Benaguasil, continuar per la carretera CV-376 fins a connectar amb l’autovia CV-35 en l’accés a Llíria, en l’eixida 27, continuar per la CV-35 fins a la carretera CV-50, eixida 21, per a finalment connectar amb l’inici de la carretera CV-364 d’accés a Benaguasil. El recorregut contrari es realitzaria de forma inversa.

L’altra opció és accedir a Vilamarxant per la carretera CV- 370 i posteriorment per la CV-50 fins a l’accés a Benaguasil. Així mateix, cal recordar que l’accés es permetrà a propietats adjacents i al tràfic al final de cada jornada laboral.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment