El ‘Cinema d’Estiu’ torna aquest cap de setmana amb una nova proposta per a tota la família. El pròxim dissabte dia 1 de setembre a les 22.30 hores i el diumenge 2 de setembre a les 22.00 hores es projectarà la peça cinematogràfica “Ant-Man y la avispa“. El lloc de la projecció, serà com sempre, l’esplanada de Frutos Bétera.

Aquesta és una pel·lícula de superherois americana basada en els personatges de còmic de Marvel ‘Ant-Man i The Wasp‘, estrenada en 2018.

Produïda per Marvel Studios i distribuïda per Walt Disney Studios Films, és la seqüència de Ant-Man, i la vintena pel·lícula de l’Univers cinematogràfic de Marvel (MCU). La pel·lícula està dirigida per Peyton Reed2, qui també va dirigir la primera, amb un guió escrit per Chris McKenna, Erik Sommers, Andrew Barrer i Gabriel Ferrari. En Ant-Man and the Wasp, Lang s’associa amb Van Dyne per a embarcar-se en una nova missió a càrrec de Hank Pym.

Les converses per a una seqüela de Ant-Man van començar poc després del llançament de la primera pel·lícula, anunciada oficialment l’octubre de 2015, i amb Rudd i Lilly tornant a repetir els seus papers. Reed es va unir oficialment com a director de la pel·lícula un mes després. El rodatge va començar l’agost de 2017 en els Estudis Pinewood. La filmació va finalitzar el novembre de 2017. Aquesta segona part va ser estrenada el 6 de juliol de 2018 en 3D.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment