El pròxim dissabte, 1 de setembre, l’Ateneu Espai Cívic i Cultural de Bétera acollirà un esdeveniment com a final de les vacances.

Es tracta d’un sopar amb cava, el qual comptarà amb diverses activitats. Així, a les 19.30 hores es portarà a terme la presentació de ‘El cava i les vacances‘ i posteriorment, a les 20.30 hores, Beure cava després de vacances. Finalment, a les 21.00 hores, tindrà lloc un sopar i degustació de quatre caves valencians. I és que una refrescant copa de cava és l’acompanyant ideal per gaudir del bon temps durant les vacances a platges i terrasses.

Per a l’ocasió es comptarà amb Joan Clotaldo Martín. Aquest és un reconegut enòleg que ha publicat diversos llibres sobre els vins valencians, col·labora de manera habitual al diari El País, sempre amb temes de viticultura. A més a més, hi ha sigut director de dos cellers de la DO Utiel Requena. Aquesta jornada està oberta a totes les veïnes i veïns que desitgen participar. En aquest sentit, per al sopar caldrà reservar en el següent enllaç: reserves. La picadeta i la degustació per als participants que no siguen socis té un preu de 10 euros i per als socis de 8 euros. L’entrepà caldrà portar-lo de casa.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment