(EFE) Un jove de 19 anys, veí de la localitat alacantina de Torrevieja està sent investigat per, presumptament, haver penjat un vídeo en una xarxa social en el qual fa gala de conduir a 230 quilòmetres per hora per una autovia, l’A-35, al seu pas pel terme valencià de Vallada.
Segons la Guàrdia Civil, s’ha immobilitzat el vehicle, un BMW de gran cilindrada, i s’ha obert un cas per un suposat delicte contra la seguretat viària. Els agents de la Guàrdia Civil han pogut situar el punt on es produeix la infracció penal ja que en el vídeo s’aprecien alguns elements de la via, com a ponts o edificis, que permeten identificar la via i la fita quilomètrica exacta.

El vídeo va començar a compartir-se per diverses xarxes socials fins al punt si es fes viral, la qual cosa va facilitar que arribara a ser vist per agents de la policia local de Torrevella, que van identificar sense cap dubte al jove que apareixia al volant, qui a més havia sigut detingut en alguna ocasió per altres fets.

En les imatges es pot observar al jove conduint el vehicle mentre és gravat per un dels acompanyants en avançar a altres vehicles a 230 quilòmetres per hora.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment