La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives pressupostarà per a 2019 prop d’1,3 milions d’euros per a la construcció d’un centre d’atenció a persones amb diversitat funcional a Llíria, amb la finalitat que aquest done servei a tots els municipis de la comarca del Camp de Túria.

L’execució d’aquest projecte serà gestionat per l’Institut Valencià d’Atenció Social Sanitària (IVASS). Per a tal efecte, la vicepresidenta del Consell i consellera d’aquesta àrea, Mónica Oltra, i l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, han signat un protocol d’intencions per a la realització d’aquestes instal·lacions.

Oltra ha destacat que el fet que la gestió siga a través de l’IVASS “significa que serà públic i de gestió pública. Això avança en el sentit que la protecció social ha de ser eminentment pública perquè no és un negoci”.

La vicepresidenta ha destacat la implicació de les associacions en el projecte, ja que “moltes vegades són els mateixos familiars dels afectats, per l’abandó que les persones amb diversitat funcional han patit en aquesta comunitat en els últims anys, els que han eixit sempre en defensa de la gent més vulnerable”.

Oltra també ha indicat que “és també molt important que la gent torne a recuperar la confiança en què la política és una eina per a millorar la vida de la gent, sobretot de la qual més ho necessita”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment