Per causes alienes a l’Ajuntament de Bétera la pel·lícula projectada per a aquest cap de setmana al cinema d’estiu, dissabte 1 (22.30 hores) i diumenge 2 de setembre (22.00 hores), serà ‘Campeones‘.

Cal recordar que en un primer moment estava prevista la de ‘Ant-Man y la avispa’.

‘Campeones’ és una pel·lícula dirigida per Javier Fesser amb Javier Gutiérrez, Juan Margallo, Luisa Gavasa, Jesús Vidal, Daniel Freire,Athenea Mata, Roberto Chinchilla, Alberto Nieto Ferrández, Gloria Ramos i Itziar Castro.

Marco no està passant pel millor moment. Aquest entrenador de bàsquet té massa problemes personals i professionals, que estan acabant amb tota la seua motivació davant la vida. Tot es desborda durant un partit de Lliga, en el qual acaba barallant-se amb un altre entrenador. Marco perd el seu treball i enmig d’una borratxera pateix un accident de trànsit, la multa del qual serà exemplar: Es convertirà en entrenador d’un equip de bàsquet de persones amb discapacitat intel·lectual. La perspectiva no és molt del grat de Marco, però prompte s’adonarà que té molt que aprendre d’aquest estrany grup.

L’entrada és de 4,50 euros, a l’esplanada de Frutos Bétera i el film va dirigit a un públic familiar.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment