Igual que el curs escolar, els diferents clubs esportius de Bétera estan a punt de començar nova temporada.

D’aquesta manera, l’Escola Municipal de Taekwondo iniciarà la seua el pròxim dilluns 3 de setembre. Enguany, aquesta impartirà classes de competició cada dos dissabtes alterns, realitzant un en Montcada i l’altre en Bétera. A més, l’equip de competició estrena logotip.

D’altra banda, el CEA Bétera. Triatló també posarà en marxa el 10 de setembre la seua activitat. Així, els pròxims dies 4 i 6 de setembre tindrà lloc una cita informativa per a també resoldre dubtes. Aquesta serà a la gespa de la piscina municipal descoberta a les 19.15 hores. El dia 4 serà per a les categories Benjamí i Multiesport i el dia 6 per a les categories Aleví i infantil.

Les categories amb les que compta el CEA són:

Infantil: 2005-2006
Aleví: 2007-2008
Benjamí: 2009-2010
Multiesport: 2011-2012-2013
A més, cal recordar que fa uns dies, amb la tornada a la competició, el club va obtindre un èxit més. I és que Josep Gomez va tornar a aconseguir la victòria en el triatló sprint de Borriana realitzant una gran prova. També en les dones es va tornar per la porta gran amb la segona plaça de Naomi i cinquena de les xiques del club, entre les 10 primeres.

Així mateix, el Club de Natació S.O.S. Bétera també està a punt de començar la seua nova temporada i ara es prepara per a participar solidàriament en la segona marxa runcancer del municipi, la qual tindrà lloc diumenge 9 de setembre.

L’UD Bétera també continua amb els seus partits d’inici de lliga i ja està preparant l’horari dels entrenaments per a setembre. De moment, a les seues xarxes socials ha publicat els horaris provisionals per a aquestes dues pròximes setmanes, a falta de penjar els definitius a l’espera de què es definisquen bé tots els equips.

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment