Igual que el curs escolar, els diferents clubs esportius de Bétera estan a punt de començar nova temporada.

D’aquesta manera, l’Escola Municipal de Taekwondo iniciarà la seua el pròxim dilluns 3 de setembre. Enguany, aquesta impartirà classes de competició cada dos dissabtes alterns, realitzant un en Montcada i l’altre en Bétera. A més, l’equip de competició estrena logotip.

D’altra banda, el CEA Bétera. Triatló també posarà en marxa el 10 de setembre la seua activitat. Així, els pròxims dies 4 i 6 de setembre tindrà lloc una cita informativa per a també resoldre dubtes. Aquesta serà a la gespa de la piscina municipal descoberta a les 19.15 hores. El dia 4 serà per a les categories Benjamí i Multiesport i el dia 6 per a les categories Aleví i infantil.

Les categories amb les que compta el CEA són:

Infantil: 2005-2006
Aleví: 2007-2008
Benjamí: 2009-2010
Multiesport: 2011-2012-2013
A més, cal recordar que fa uns dies, amb la tornada a la competició, el club va obtindre un èxit més. I és que Josep Gomez va tornar a aconseguir la victòria en el triatló sprint de Borriana realitzant una gran prova. També en les dones es va tornar per la porta gran amb la segona plaça de Naomi i cinquena de les xiques del club, entre les 10 primeres.

Així mateix, el Club de Natació S.O.S. Bétera també està a punt de començar la seua nova temporada i ara es prepara per a participar solidàriament en la segona marxa runcancer del municipi, la qual tindrà lloc diumenge 9 de setembre.

L’UD Bétera també continua amb els seus partits d’inici de lliga i ja està preparant l’horari dels entrenaments per a setembre. De moment, a les seues xarxes socials ha publicat els horaris provisionals per a aquestes dues pròximes setmanes, a falta de penjar els definitius a l’espera de què es definisquen bé tots els equips.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment