El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana ha enviat als ajuntaments de la Comunitat i organismes dedicats a la seguretat i les emergències el comunicat d’inici de la campanya anual de prevenció d’inundacions 2018.

En aquest sentit, el pròxim 6 de setembre, l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències i la Facultat de Geografia de la Universitat de València també celebraran una Jornada Tècnica sobre el Risc d’Inundacions, dirigida a bombers, personal tècnic municipal i d’Emergències.

Quant a la finalitat d’aquesta campanya, es tracta de recordar els procediments d’actuació que han d’aplicar les administracions públiques amb responsabilitat en la matèria davant possibles situacions de pluges intenses. Tota la documentació que forma part de la campanya està disponible per a la seua descàrrega en la pàgina web del 112 Comunitat Valenciana. En aquesta pàgina, a més, també es pot trobar la versió actualitzada del Pla Especial davant el Risc d’Inundacions.

En el citat comunicat es recorda que els municipis amb risc alt i mitjà han d’elaborar el seu Pla d’Actuació Municipal davant el risc d’inundacions. En aquest sentit, des de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències posa a la seua disposició una guia, inclosa en la pàgina web, així com personal tècnic que pot assessorar per a la seua elaboració.

Dins d’aquest llistat de municipis, el qual es pot trobar al següent enllaç: municipis amb risc d’inundacions, Bétera està inclosa com a localitat amb risc baix.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment