L’última semifinal del programa musical ‘Sona la Dipu‘ de la Diputació de València estava prevista el 8 de setembre a Manises però aquesta es traslladarà al concert del dia 22 de setembre a la Pobla de Vallbona.

Aquest canvi s’ha produït a causa de la baixa mèdica del vocalista i guitarrista de Sidecars, una de les bandes que encapçalava el concert al costat de Varry Brava i Badlands. Després d’aquesta modificació, la final es trasllada al dia 28 de setembre a Gandia i la presentació del guanyador se celebrarà a l’octubre a Manises.

La promotora del concert ha anunciat que les persones afectades per la cancel·lació podran recuperar l’import de la seua entrada a partir del pròxim dimecres. La devolució tindrà lloc a les plataformes utilitzades per a la seua compra.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment