Hui divendres, 31 de setembre, tancarà les seues portes l’última exposició de Benja Carreres (Carreresgraphic). Qui desitge dir-li adéu podrà fer-ho a l’antic Ajuntament de Bétera (carrer Major, 12) de 19.00 a 21.00 hores.

En aquest treball Benja també ha creat ànimes a partir de ferralla i objectes en desús, igual que va fer en la primera part de ‘Segona vida’. I és que aquesta exposició mostra, com si es tractara d’un segon capítol, noves històries i nous personatges on les obres escultòriques van adquirint cada vegada més grandària i diversitat.

Cal recordar que l’artista va estudiar per a delineant industrial, va començar creant pròtesis i va seguir treballant amb una empresa del metall, fins a acabar fusionant la seua creativitat i coneixements per a convertir vells utensilis en escultures.

En l’actual mostra, per una banda, es descobreix un animaler amb peces com animals prehistòrics, pardalots, polps, peixos i insectes; i per altra banda, naus, robots, aparells, objectes impossibles, figuracions amb filferro, etc.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment