El Club Kick Boxing Bétera està d’enhorabona. I és que un dels seus membres, Alejandro Izquierdo, participarà el divendres 21 de setembre a un important Campionat de Boxa a Sedaví. En aquest esdeveniment competiran alguns dels més destacats esportistes d’aquesta disciplina de tota la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, cal destacar que Alejandro va ser enguany el Campió de K1 de la Comunitat Valenciana, obtenint grans resultats a les distintes competicions.

Qui desitge disfrutar del pròxim espectacle podrà obtindre les entrades de manera anticipada al gimnàs de la nostra localitat, per 15 euros. A la taquilla del Pavelló Municipal de Sedaví tindran un preu de 20 euros.

L’esdeveniment donarà el seu tret d’eixida al voltant de les 21.00 hores.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment