Hui dilluns, 3 de setembre, finalitza el termini per inscriure’s al concurs de paelles faller que, un any més, organitza la Junta Local Fallera de Bétera.

D’aquesta manera, el dissabte 8 de setembre les 5 comissions falleres de la localitat tindran una cita per a demostrar quin és el faller que fa la millor paella. Es tracta d’una iniciativa més per a fer germanor i unir a totes les comissions falleres de la població. Aquest esdeveniment compta amb l’especial col·laboració de l’Ajuntament de la població.

Una miqueta abans del concurs, a partir de les 19.30 hores, hi haurà parc infantil per als més menuts i serà a les 20.00 hores quan està previst que comence el concurs al recinte de les ‘Coves de Mallorca’. En finalitzar el concurs hi haurà una discomòbil al mateix recinte per a acabar la nit.

Per participar cal inscriure’s en cada un dels casals fins o comunicant-ho als delegats de Junta Local. El preu per paella és de 15 euros. Els participants hauran de portar una paella d’1 kg, paleta, ferros i poal.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment