(EFE) El cos sense vida d’una persona, la identitat de la qual i sexe encara no s’ha confirmat, ha sigut localitzat aquest dilluns en el mar, en els voltants del Club Nàutic de València.

La troballa s’ha produït al voltant de les 8.30 hores en el canal de Pinedo, prop de les instal·lacions del citat club esportiu, i en el rescat ha intervingut personal de Creu Roja. La investigació que haurà de determinar la identitat del mort i les circumstàncies de la seua mort ha quedat en mans de la Policia Nacional.

Segons fonts de Salvament Marítim, el cadàver va ser albirat per un home que navegava en una embarcació pel citat canal i que va telefonar al 112.

Les mateixes fonts han indicat que, davant les dificultats que ofereix el citat canal per a la navegació, a causa de la seua poca profunditat, el patruller de la Guàrdia Civil no ha pogut acostar-se al lloc, per la qual cosa finalment s’ha decidit sol·licitar la col·laboració de la Creu Roja, un dels membres de la qual ha aconseguit rescatar el cos en una moto d’aigua al voltant de les 10.40 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment