Fa uns dies es va celebrar el Campionat d’Espanya de triatló distància olímpica a La Corunya. En aquest campionat va participar el CEA Bétera, amb quatre membres en categoria elit i tres en grups d’edat.
Tant Susana Monteiro com Alberto Bonastre i Gerard Bailach van fer un gran paper en grups d’edat diumenge, deixant el pavelló molt alt, segons indica el mateix club.

D’altra banda, en la prova elit Josep Gómez Sarriá i Naomi Martínez van aconseguir acabar entre els 25 primers. Així mateix, Jordi Jordà va fer un gran paper i Noelia Juan va quedar com a quarta classificada en categoria elit i subcampiona d’Espanya sub-23, pujant al CEA Bétera de nou al capdamunt del triatló espanyol.

 

Cal recordar, que el cap de setmana anterior, Josep Gómez també va aconseguir la victòria en el Triatló Sprint de Borriana i en categoria femenina Naomi va obtindre la segona plaça i cinc de les xiques del club van quedar entre les 10 primeres.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment