La Unitat del Cos de Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana ha detingut a dues persones que intentaven estafar a turistes en el centre de la ciutat de València.

Aquestes detencions s’emmarquen en les actuacions que efectua la Policia de la Generalitat, especialment en el període estival, tant per a la protecció del patrimoni, com per a col·laborar amb l’Agència Valenciana de Turisme per a la detecció d’activitats irregulars relacionades amb el turisme.

Els detinguts, enganyaven presentant-se com a membres d’una organització sense ànim de lucre de persones amb discapacitat. Utilitzant aquest engany aconseguien obtindre donatius i, en alguna ocasió, també aprofitaven la confiança guanyada en els minuts de conversa per a furtar de l’interior de la bossa d’aquests turistes.

Els agents de la Policia de la Generalitat van efectuar el seguiment, alertats pels comerciants de la zona pròxima a la plaça de la Reina i de la plaça de la Verge de València. Després de realitzar les comprovacions oportunes, van arribar a la conclusió que no existia l’associació a la qual deien pertànyer. Els detinguts són dos homes de 18 i 20 anys, de nacionalitat estrangera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment