El ‘Bus de la Llengua‘ estarà molt prompte a Bétera. D’aquesta manera, el pròxim dissabte 8 i dilluns 10 de setembre, s’ubicarà a l’albereda de la localitat, davant del restaurant Fusió.

L’horari serà el següent:

  • Dissabte 8, de 12.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.
  • Dilluns 10, de 16.00 a 20.00 hores.

La població podrà visitar aquest vehicle, posat marxa per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. Aquesta iniciativa forma part de la campanya “Sempre teua. La teua llengua“. Aquest autobús ja ha recorregut desenes de municipis de la Comunitat.

La finalitat és promocionar socialment la llengua valenciana. Així, l’autobús comptarà amb la presència de dos monitors encarregats de realitzar els tallers dissenyats per a dinamitzar les visites, tant de centres educatius com de públic en general.

Des d’alcaldia es convida a tots els ciutadans de totes les edats a visitar l’autobús.

Per a l’ocasió hi haurà jocs i activitats pensades per a totes les edats, amb la pretensió de conéixer un poquet millor la nostra llengua d’una manera més divertida.

L’objectiu és motivar i divertir els participants, per això cada proposta té en compte tant el component didàctic com el lúdic. Al bus es promou la diversitat lingüística mitjançant jocs i concursos que busquen la complicitat del públic.

L’autobús també comptarà amb marxandatge de la campanya ‘Sempre teua. La teua llengua’, com samarretes, bosses de mà, xapes i llapis, per als visitants i centres educatius que participen en els tallers.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment