Des del passat 1 de setembre i fins al pròxim 30 de setembre, la Penya de Coets de Bétera ‘Vol Lliure‘ ha obert el termini d’inscripció per a formar part de la seua associació tot aquell que ho desitge.

Durant tot el mes estarà disponible a la seua web el formulari d’inscripció: http://www.vol-lliure.es/apuntate/.

Els que ja són membres no caldrà que tornen a inscriure’s. Aquest formulari és sols per a aquelles noves altes.

Qui vulga formar part de la seua gran família i gaudir de les festes de la pólvora tindrà que enviar les seues dades, omplir el citat formulari, i en acabar el termini, la directiva de ‘Vol Lliure’ es ficarà en contacte amb els interessats.

El treball d’aquesta associació és mantindre les tradicions tal qual les hem heretades i fomentar-les.

Els representants van expressar el mes de juliol de l’any 2014, durant la seua primera reunió oficial amb membres de la corporació municipal de l’Ajuntament de la localitat el següent: “el 15 d’Agost ens congrega un sentiment de profunda admiració entorn dels fets que se celebren als carrers de Bétera, especialment, amb l’Ofrena de foc als veïns, ‘La Coetà‘ que es prolonga fins a arribar l’alba. Aquest és sens dubte l’acte fonamental que aquesta Associació vol preservar. Ens considerem fills de Bétera i consegüentment, treballem perquè part del seu valuós patrimoni com són les festes es visquen i se senten als seus carrers”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

He llegit i accepte la política de privacitat i lavís legal

Post comment